Informationsskylt

Kontakta oss

Kalkylera era takskydd

Kontakta oss om du vill veta mer om informationsskylten.Informationsskylt för taksäkerhet

För att öka säkerheten vid arbeten på tak samt underlätta för sina kunder har Weland Stål tagit fram en informationsskylt. Informationsskylten är ett enkelt sätt att öka taksäkerheten och ger viktig information om taket via en QR-kod.

Enligt branschstandarden för taksäkerhet ska informationsskylten sättas upp av montören vid samtliga uppstigningsställen till taket. Skylten ger information om vilka produkter som är uppsatta, vem som gjort arbetet och när.

Informationsskylten är ett förvalt alternativ i våra kalkylprogram och du som kund väljer själv hur många du sammanlagt vill ha. Observera dock att det åtminstone ska finnas en skylt vid varje uppstigningsplats.

Till varje skylt finns även ytterligare digital information som monteringsanvisningar, riskanalys, snöskottningsplaner med mera. Med informationsskylten är det enkelt att nå viktiga dokument. Den digitala informationen som kopplas till skylten är unik och skapas av montören. Själva registreringen sker genom att QR-koden scannas eller att hemsideadressen knappas in. Besökaren kommer enkelt åt informationen innan uppstigning på taket på samma sätt. Skylten beställs ihop med övriga produkter till objektet.

Besök gärna vår demosida för att se hur informationsskylten fungerar.

Informationsskylt
Visa/Dölj all info
Beskrivning  
Informationsskylt taksäkerhet Visa mer infoVisa mindre info
Informationsskylt taksäkerhet

Informationsskylt taksäkerhet

Informationsskylt taksäkerhet - IS2015
ArtNr Ytbehandling Pris
IS2015 plast 85 SEK
Beställ artikel

0,01 kg

 

Skanna denna kod med din mobil